CONCACAF Champions League: Μεξικανοί «δολοφόνοι» στο Λος Άντζελες (video)

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, η Μοντερέι επιβλήθηκε των Λος Άντζελες Γκάλαξι με 2-1 στο «Home Depot Center».

Τα γκολ του Ουμπέρτο Σουάζο στο 82ο λεπτό και του Άλντο Ντε Νίγκρις στις καθυστερήσεις δημιούργησαν προοπτική μεξικανικού «εμφυλίου» στον τελικό του φετινού CONCACAF Champions League. Μάλιστα, αν οι Μοντερέι και Σάντος Λαγκούνα υπερασπιστούν τις νίκες τους σε αμερικανικό έδαφος στους εντός έδρας επαναληπτικούς της επόμενης εβδομάδας, τότε θα επαναληφθούν οι περσινοί τελικοί μεταξύ των δύο συγκεκριμένων συλλόγων.

Στην προκειμένη, πάντως, η ομάδα του MLS φάνηκε πως θα αποκτήσει προβάδισμα αναφορικά με την πρόκριση στον τελικό. Συγκεκριμένα, ο Άντολφ Τζόζεφ Ντε Λα Γκάρζα άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό έπειτα από φάση, που ξεκίνησε από δικό του πλάγιο! Επίσης, ο Ρόμπι Κιν απώλεσε πλειάδα ευκαιριών, πριν ισοφαρίσει ο Σουάζο μετά από απόκρουση του Κάρλο Κουντιτσίνι σε κεφαλιά του Ντε Νίγκρις. Ακολούθησε και το 2-1 από τον 29χρονο στράικερ, που αποδείχθηκε εύστοχος στη δεύτερη προσπάθειά του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×