Αυτοκτονία για Γουίγκαν (video)

Μία ανάσα από τον υποβιβασμό βρίσκεται πλέον η Γουίγκαν μετά την εντός έδρας ήττα της με 3-2 από τη Σουόνσι.

Μία από τις τελευταίες της ευκαιρίες για να φτάσει στην παραμονή είχε η Γουίγκαν η οποία φιλοξενούσε την αδιάφορη Σουόνσι στο «JJB». Οι γηπεδούχοι όμως, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 και πλέον δύσκολα θα μπορέσουν να προλάβουν το τρένο της παραμονής.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Εσπινόζα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης ο Ράνγκελ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Η απάντηση της Γουίγκαν ήταν άμεση και στο 53’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα εμ τον ΜακΆρθουρ. Από εκεί και πέρα όμως, ήρθε η ανατροπή των «κύκνων». Ο Σέχτερ στο 59’ έφερε το ματς στα ίσια, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Τιεντάλι στο 76’.  

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Ζόελ Ρόμπλες, Κάλντγουελ, Γουότσον (86’ Ζόρντι Γκόμεζ), Σάρνερ, Μπόις (86’ Σταμ), ΜακΚάρθι, ΜακΆρθουρ, Εσπινόζα, ΜακΜάναμαν (65’ Ντι Σάντο), Κονέ, Μαλόνεϊ.
ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ (85’ Τρεμέλ), Τιεντάλι, Μονκ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Ράνγκελ, Μπρίτον, Ντε Γκούζμαν, Ράουτλετζ, Σέχτερ (69’ Ντάιερ), Πάμπλο Ερνάντεζ (79’ Αγκουστιέν).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×