Έγραψε ιστορία η Γουίγκαν, 1-0 τη Σίτι (video)

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της κατέκτησε η Γουίγκαν η οποία επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του FA Cup.

Μεγάλες στιγμές ζει η Γουίγκαν για τη φετινή σεζόν. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην κάνει καλή πορεία και να βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο σε ό,τι αφορά το FA Cup έφτασε στο υψηλότερο σκαλί κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού, επικρατώντας 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην ιστορία του συλλόγου. Οι «πολίτες» κόλλησαν στην άμυνα της Γουίγκαν και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες.

Από εκεί και πέρα ο Ζαμπαλέτα αποβλήθηκε στο 86’ για να έρθει ο Γουότσον στο 91’ να πετύχει το «χρυσό» τέρμα που έδωσε τον τίτλο στην ομάδα του.  

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κλισί, Νάστασιτς, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Σίλβα, Μπάρι (92’ Τζέκο), Νασρί (55’ Μίλνερ), Τουρέ, Τέβεζ (69’ Ρόντγουελ), Αγκουέρο.
ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Ζόελ, Αλκαράθ, Μπόις, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Γκόμεζ (81’ Γουότσον), Σάρνερ, Εσπινόζα, Κονέ, ΜακΜάναμαν, Μαλόνεϊ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×