Λαμία: Δυο δυνατές μεταγραφές

Δυο νέες μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα της Λαμίας, καθώς απέκτησε  τον Σπύρο Γόγολο και τον Γιάννη Φιρινίδη.


Ο έμπειρος αμυντικός είναι μια δυνατή και ποιοτική λύση για την άμυνα της Λαμίας. Στην προηγούμενη σεζόν φορούσε την την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έχει 121 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική και 212 στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο δεύτερος «εκλεκτός» των ανθρώπων της Λαμίας είναι ο 29χρονος Φιρινίδης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, με πολλές παρουσίες στις επαγγελματικές κατηγορίες καλείται να υπερασπιστεί την εστία των «μπλε» στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:   
 
«Ο ''Π.Α.Σ.ΛΑΜΙΑ 1964'' ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σπύρου Γόγολου. Ο 34χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός με 121 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική και 212 στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, χτες αργά τα μεσάνυχτα ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με την φανέλα του συλλόγου»

«Ο ''Π.Α.Σ.ΛΑΜΙΑ 1964'' ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Φιρινίδη. Ο 29χρονος πορτιέρο με 119 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες εδώ και λίγες ώρες είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λαμίας. Γεννημένος την 1η Ιουλίου του 1983 ο Γιάννης Φιρινίδης ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στον Αιγινιακό. Επαγγελματίας έγινε με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα το 2004, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε το βήμα στην Α’ Εθνική για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Ακολούθησε η Αναγέννηση Άρτας, η Πρέβεζα, ο Πυρσός Γρεβενών, ο Αετός Σκύδρας και η Αναγγένηση Επανομής. Το2012 ξεκίνησε με τον Ηρακλή και στη συνέχεια πήγε στη Λάρισα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×