Κύπρος: Ανατροπή κορυφής για ΑΕ Λεμεσού

Τη νίκη με 3-1 πανηγύρισε η ΑΕ Λεμεσού απέναντι στην Ένωση Παραλιμνίου και διατήρησε το απόλυτο στα πρώτα της τρία παιχνίδια.

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η ΑΕ Λεμεσού που επικράτησε 3-1 της Ένωσης Παραλιμνίου εκτός έδρας για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Μόλις στο 10’ ο Ανγκούλο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Σα ο οποίος στο 49’ έφερε το ματς στα ίσια και στο 61’ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Κάσιο στο 64’.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ερμής πήρε σημαντική νίκη με 4-2 επί της Δόξας Κατωκοπιάς εκτός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ντε Αζεβέδο που σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του! Στο 7’ άνοιξε το σκορ για να γίνει το 2-0 από τον ίδιο στο 40’ και να ολοκληρώσει το χατ-τρικ στο 50’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν μειώνοντας στο 51’ με τέρμα του Πεδρίτο, ωστόσο ο Ντε Αζεβέδο έκανε τέσσερα τα γκολ της ομάδας του και τα δικά του στο 84’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λομπό στο 88’.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×