Άρης Αιτωλικού: Τέλος ο Ζήκος

Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο Άρης Αιτωλικός το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική, καθώς μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Αντώνη Ζήκο να υποβάλλει την παραίτησή του.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την κακή πορεία και σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Αχαϊκή, επισήμανε πως η απόφασή του να αποχωρήσει είχε ληφθεί τις προηγούμενες μέρες.

«H αποχώρηση μου από τον Άρη δεν είχε σχέση με το αποτέλεσμα του αγώνα. Και αυτό γιατί στα μέσα της εβδομάδας συζητήσαμε με την διοίκηση σχετικά με την ομάδα, την πορεία της μέχρι τότε και τι θα είναι καλύτερο ώστε να αλλάξει το κλίμα. Αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεργασία μας τονίζοντας όμως ότι είχα την ηθική υποχρέωση να οδηγήσω τους παίκτες στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Αχαϊκή.

Την επομένη Κυριακή δεν υπάρχει αγώνας πρωταθλήματος όποτε ο διάδοχος μου θα έχει περιθώρια χρονικά να δουλέψει. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την πειθαρχία και την προσηλώσει τους στο πλάνο που είχαμε καθώς και την διοίκηση για την άριστη συνεργασία και ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων μου. Από τον Άρη αποχωρώ σαν φίλος. Όπως άλλωστε και από κάθε ομάδα που έχω συνεργαστεί. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τα πατήματα της και της εύχομαι καλή επιτυχία στο στόχο της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζήκος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×