Αστέρας Αμαλιάδας – Μεσολόγγι 4-4

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα σε Αστέρα Αμαλιάδας και Μεσολόγγι με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 4-4.

Παιχνίδι γεμάτο ανατροπές ήταν αυτό ανάμεσα σε Αστέρα Αμαλιάδας και Μεσολόγγι με τις δύο ομάδες τελικά να μένουν στο ισόπαλο 4-4. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τέρμα του Λυμπέρη.

Η απάντηση ήταν γρήγορη καθώς ο Σαραντόπουλος στο 29’ ισοφάρισε με τον Δενδρινό στο 36’ να ανατρέπει για τους φιλοξενούμενους. Στο 47’ ο Αλαϊμπέου έκανε το 2-2 για να γίνει η ανατροπή από τον Λυμπέρη στο 60’.

Ξανά όμως, οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ έκαναν το υπέρ τους 4-3. Ο δΕΝΔΡΙΝΌς ΣΤΟ 75’ ισοφάρισε με τον Καβαλάρη στο 80’ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’ από τον Παπακωνσταντίνου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Αντωνόπουλος, Γερασιμόπουλος, Σιούλας, Παϊκόπουλος (80ʼ Παπακωνσταντίνου), Σταματέας, Οικονομοπουλος (46ʼ Αλαϊμπέου), Κωνσταντινίδης, Κουτελιέρης, Λαμπρόπουλος, Λυμπέρης (65ʼ Καμαρινός), Παπαθεοδώρου.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ρόκκος, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (87΄Καντάνης), Ζαχαράκης, Πέντσας (90΄Ζέρβας), Σαραντόπουλος, Αρώνης (78΄Τσιούνης).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×