Βέροια-ΑΕΛ Καλλονής 1-2 (Κ20)

Συνεχίζει το νικηφόρο της σερί η ομάδα Νέων της Καλλονής, καθώς επικράτησε 2-1 της Βέροιας εκτός έδρας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η Βέροια στο 10’ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε επιτυχώς ο Ντόγος  για το 1-0.  Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από στημένη φάση του Ευαγγελιδάκη και κεφαλιά του Γιαζιτζόγλου στο 44’, για το 1-1.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 54’, ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την Καλλονή.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της U-20 της Καλλονής μας Δημήτρης Γαβαλάς μίλησε στο aelk.gr : «Αν και δεν είχαμε καλό ξεκίνημα, καθώς βρεθήκαμε να χάνουμε με το πέναλτι του Ντόγου στο πρώτο δεκάλεπτο, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να έχουμε τον έλεγχο στο παιχνίδι μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η επανάληψη μας βρήκε περισσότερο επιθετικούς με αποκορύφωμα  την κεφαλιά του Ιωαννίδη και το 1-2, εξασφαλίζοντας  το πολύτιμο τρίποντο το οποίο μας ανεβάζει ψηλά στη βαθμολογία. Συνεχίζουμε προσγειωμένα τη δουλειά μας, με όλη την προσοχή στραμμένη στο επόμενο ματς με τον Πλατανιά».  

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μάππας, Αγριμάκης, Ευαγγελιδάκης, Γιαζιτζόγλου, Ιωαννίδης,Πιπεράς, Καραμπάς, Γιουκαρής, Σοφιάνης (73’ Κίστα), Μπουρούς (76’ Γκαμάγκας), Γεώργου (65’ Κροτσίδας)

ΒΕΡΟΙΑ: Αργυρόπουλος, Κατσούλης, Σαρακατσιάνος, Κοσκιερίδης (60’ Στασινόπουλος), Σιλιχανίδης (73’ Αλιατίδης), Ρογγότης, Ντόγος, Παπαγεωργίου, Μελικιώτης (78’ Λαζόπουλος), Χαραλαμπίδης, Τάνης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×