Βραζιλία: Νεκρός οπαδός μετά από επεισόδια! (videos)

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Βραζιλίας ένας οπαδός έφυγε από τη ζωή μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Παραναένσε με τη Βάσκο ντα Γκάμα.

Η τελευταία αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, μόνο ευχάριστο τέλος δεν επιφύλασσε. Στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Παραναένσε με τη Βάσκο ντα Γκάμα, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, ένας από αυτούς έφυγε από τη ζωή.

Με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, αποτέλεσμα που υποβίβαζε τους φιλοξενούμενους στη δεύτερη κατηγορία, οι οπαδοί των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια με τα επεισόδια να είναι σοβαρά. Τρεις φίλοι της Βάσκο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο γήπεδο, με έναν από αυτούς όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας να είναι νεκρός.

«Είναι ένα ιδιωτικό γεγονός και η ασφάλεια είναι ευθύνη της ιδιωτικής εταιρίας που έχει προσλάβει η Ατλέτικο. Θα αναλυθούν όλες οι εικόνες. Η αστυνομία έπρεπε να κάνει τη δουλειά της εκτός γηπέδου, όπως και την έκανε», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Άντιλσον Μορέιρα.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων το παιχνίδι διακόπηκε, ωστόσο προς μεγάλη έκπληξη όλων αυτό συνεχίστηκε μετά από περίπου μισή ώρα! Η Ατλέτικο επικράτησε 5-1 και η Βάσκο υποβιβάστηκε, αλλά αυτό που έμεινε στο τέλος είναι ο θρήνος για τα θλιβερά επεισόδια και τον θάνατο του άτυχου οπαδού…

Δείτε βίντεο από τα φρικτά επεισόδια:

{youtube}Jop9CjKZbfQ{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×