Μουντιάλ Συλλόγων: Κλοπή για Μινέιρο και Ροναλντίνιο (videos)

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων προκρίθηκε η Ράζα Καζαμπλάνκα με απρόσμενο 3-1 σε βάρος της Ατλέτικο Μινέιρο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51ο λεπτό με τον 28χρονο Μουσίν Ιαζούρ, αλλά εξασφάλισαν τη νίκη με πέναλτι του Μουσίν Μουτουάλι στο 84ο και τη «σφράγισαν» με τον Βιανέι Μαμπίντ στο 94ο. Μεσολάβησε εξωπραγματική εκτέλεση φάουλ του Ροναλντίνιο, ο οποίος δεν αποδείχθηκε αρκετός για τους Βραζιλιάνους, αλλά τα παπούτσια του… κλάπηκαν από τους Μαροκινούς με το πέρας της αναμέτρησης. Άλλωστε, οι θριαμβευτές της αναμέτρησης δεν θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία ως θαυμαστές του 33χρονου μεσοεπιθετικού, αν και κέρδισαν την ομάδα του.

Ακολουθεί, πάντως, ο τελικός με τη γερμανική Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μινέιρο θα αρκεστεί σε μικρό τελικό απέναντι στην Γκουαντζού Εβεργκράντε. Νωρίτερα, η Μοντερέι εξασφάλισε την πέμπτη θέση της διοργάνωσης με 5-1 σε βάρος της Αλ Αχλί. Μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Νέρι Καρντόσο, αλλά στο 8ο λεπτό ισοφάρισε ο Εμάν Μετέμπ. Ακολούθησε ο Σέζαρ Ντελγάδο με το 2-1 στο 22ο λεπτό, ο Λεομπάρντο Λόπεζ με το 3-1 στο 27ο, ο Ουμπέρτο Σουάζο με το 4-1 στο 45ο λεπτό κατόπιν εκτέλεσης πέναλτι και ο Ντελγάδο με το 5-1 στο 65ο.

Παρακάτω ο «χάρτης» του Μουντιάλ Συλλόγων:

Τελικός
21/12, 21.30: Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Ράζα Καζαμπλάνκα (Μαρόκο)

Αγώνας για τρίτη θέση
21/12, 18.30: Γκουαντζού Εβεργκράντε (Κίνα)-Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία)

5-Μοντερέι (Μεξικό)
6-Αλ Αχλί (Αίγυπτος)
7-Όκλαντ Σίτι (Νέα Ζηλανδία)

{youtube}9UtvjZY8Jnk{/youtube}
{youtube}8tQtib1WD6k{/youtube}

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×