Όλυμπος Κέρκυρας: Τα έσοδα για τον μικρό Παναγιώτη

Τη δυναμική παρουσία των φίλων του ζητά ο Ολυμπος Κέρκυρας στο ματς με τη Δόξα Πενταλόφου την Κυριακή, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη.

Ο μικρός Παναγιώτης Γεωργοτάς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και η διοίκηση του Ολύμπου, δείχνοντας τις ευαισθησίες της, αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα στην οικογένειά του.

Αναλυτικά το κάλεσμα:

Την Κυριακή η ομάδα μας παίζει ένα πολύ σημαντικό ματς με την Δόξα Πενταλόφου (Θεσσαλονίκης) και ο αγώνας θα ξεκινήσει 2.30 μ.μ. Σημαντικός ο αγώνας γιατί με τη βοήθεια όλων μας, πρέπει να στηριχθεί ο μικρός Παναγιώτης Γεωργοτάς, ώστε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή και το κάνουμε όλοι αγοράζοντας ένα εισιτήριο.

Η ομάδα μας που θέλει να τελειώσει με νίκη τον πρώτο γύρο, θα έχει αυτή τη φορά στις τάξεις της τους τραυματίες Κούδα, Μπούα, Γκερέκο, Ανδριώτη, επιστρέφει ο τιμωρημένος με κάρτες Ερ. Κουρής και ο Άγ. Μπακοχρήστος.

Στηρίξτε πρώτα τον μικρό Παναγιώτη και μετά την ομάδα μας... πάρτε οπωσδήποτε ένα εισιτήριο, για τον Παναγιώτη και αν μπορείτε ελάτε και στο γήπεδο!!!

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×