AFC Champions League: «Ζωγράφισε» πάλι ο Τιάγκο Νέβες (videos)

Δύο γκολ πέτυχε ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Νέβες για την Αλ Χιλάλ, η οποία αρκέστηκε σε 2-2 στο Κατάρ απέναντι στην Αλ Σαντ για τη φάση των ομίλων του AFC Champions League.

Με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 στο 45ο λεπτό και στο 56ο ακολούθησε με το 2-1, αλλά 31χρονος Γάλλος Ναντίρ Μπελχάτζ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 66ο, ενώ ο 22χρονος Αχμέντ Καλίλ πέτυχε καταπληκτικό γκολ για την Αλ Αχλί στο Ιράν επί της Σεπαχάν με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να φτάνει στο 2-1 χάρη σε γκολ του Ισμαήλ Αλ Χαμαντί στις καθυστερήσεις του άλλου αγώνα του τέταρτου γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ασίας. Στον όγδοο όμιλο, Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς κέρδισαν με 1-0 την Καβασάκι Φροντάλε, ενώ η Ουλσάν Χιουντάι παραχώρησε 1-1 στην Γκιζού Ρένχε, καθώς πέναλτι του Ραφίνια στο 58ο λεπτό ισοφαρίστηκε με κεφαλιά του Χάο Γιανγκ στο 87ο.

Ακόμα, η Σανφρέσε Χιροσίμα κέρδισε με 2-1 τη Σεούλ και στο άλλο ματς του έκτου γκρουπ η Γκουάν Πεκίνου πήρε ευκολότερο 2-1 επί των Σέντραλ Κοστ Μάρινερς, αφού προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ του Ζιαγί Σάο και Πίτερ Ουτάκα, πριν μειώσει με πέναλτι ο Νίκολας Φίτζεραλντ στο 86ο λεπτό. Στον δεύτερο όμιλο, η Μπουνιοντκόρ σώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ του Βόκχιντ Σχόντιεβ, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 το εντός έδρας ματς με τη Φουλάντ, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Αλ Φατέχ και Ελ Τζαΐς αρκέστηκαν σε 0-0.

Παρακάτω όλοι οι όμιλοι του AFC Champions League:
Πρώτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Τζαζίρα (Η.Α.Ε.) 7, Αλ Σαμπάμπ (Σαουδική Αραβία) 6, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Εστεγκλάλ (Ιράν) 1.

Δεύτερος όμιλος
Μπουνιοντκόρ-Φουλάντ 1-1
Αλ Φατέχ-Ελ Τζαΐς 0-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελ Τζαΐς (Κατάρ) 5, Φουλάντ (Ιράν) 5, Μπουνιοντκόρ (Ουζμπεκιστάν) 2, Αλ Φατέχ (Σαουδική Αραβία) 2.

Τρίτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Αΐν (Η.Α.Ε.) 6, Λεκβίγια (Κατάρ) 4, Τρακτόρ Σαζί (Ιράν) 4, Αλ Ιτιχάντ (Σαουδική Αραβία) 3.

Τέταρτος όμιλος
Σεπαχάν-Αλ Αχλί 1-2
Αλ Σαντ-Αλ Χιλάλ 2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Σαντ (Κατάρ) 5, Αλ Αχλί (Η.Α.Ε.) 5, Σεπαχάν (Ιράν) 3, Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία) 2.

Πέμπτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σαντούνγκ Λούνενγκ (Κίνα) 5, Ποάνγκ Στίλερς (Νότια Κορέα) 5, Σερέζο Οσάκα (Ιαπωνία) 4, Μπουριράμ Γιουνάιτεντ (Ταϊλάνδη) 1.

Έκτος όμιλος
Σανφρέσε Χιροσίμα-Σεούλ 2-1
Γκουάν Πεκίνου-Σέντραλ Κοστ Μάρινερς 2-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Γκουοάν Πεκίνου (Κίνα) 5, Σανφρέσε Χιροσίμα (Ιαπωνία) 4, Σεούλ (Νότια Κορέα) 4, Σέντραλ Κοστ Μάρινερς (Αυστραλία) 3.

Έβδομος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Γκουανζού Εβεργκράντε (Κίνα) 7, Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς (Νότια Κορέα) 4, Βίκτορι Μελβούρνης (Αυστραλία) 4, Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία) 1.

Όγδοος όμιλος
Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς-Καβασάκι Φροντάλε 1-0
Ουλσάν Χιουντάι-Γκιζού Ρένχε 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ουλσάν Χιουντάι (Νότια Κορέα) 7, Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς (Αυστραλία) 6, Καβασάκι Φροντάλε (Ιαπωνία) 3, Γκιζού Ρένχε (Κίνα) 1.

Σημείωση: Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στον επόμενο γύρο.

{youtube}B2vfy9uXpF4{/youtube}
{youtube}s1Cwq4difbA{/youtube}
{youtube}y_brg04QC7M{/youtube}
{youtube}dEBOgEypoz0{/youtube}
{youtube}L9ZIrFoQWy8{/youtube}
{youtube}5Scg-5XJ2Fo{/youtube}
{youtube}Fx8RM0WTff4{/youtube}

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×