Κιλκισιακός - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0

Λίγες φάσεις και.. μοιρασιά στο Κιλκίς με τους δυο γκολκίπερ να διατηρούν ανέπαφες τις εστίες τους

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα από πλευράς θεάματος ο Κιλκισιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για την 23η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 36’ με τον Αμανατίδη να επιχειρεί το σουτ βλέποντας την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 50’ όταν ο Πτηνόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Μπαντή. Η επόμενη καλή στιγμή ανήκε στον Κιλκισιακό όταν στο 70’ ο Ματετζίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Σουμουλίδης έδιωξε δύσκολα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 79’ με τον Ηλιόπουλο να σουτάρει λίγο άουτ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος, Μαυροκεφαλίδης, Ματετζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Αϊβαζίδης (59’ Σουλτανίδης), Λογγινίδης, Καρανδρέας (73’ Ηλιόπουλος), Παντελιάδης, Τριανταφυλλίδης.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Προβατίδης, Ελευθεριάδης, Φωτόπουλος Χ., Τσορμπαντζής, Πτηνόπουλος (86’ Παντελίδης), Παυλίδης, Σκονίδης (90’ Μπατάκογλου), Τσίλογλου (75’ Κωνσταντινίδης), Ζαγοριανός.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×