«Αυτοκτόνησε» η Ίντερ (videos)

Το προβάδισμα των δύο τερμάτων του πρώτου μέρους απώλεσε η Ίντερ για να μείνει στο ισόπαλο 2-2 με τη Λιβόρνο εκτός έδρας.

Την ευκαιρία να αποσπαστεί από τους διώκτες της για μία θέση στο επόμενο Europa League έχασε η Ίντερ η οποία φιλοξενήθηκε από τη Λιβόρνο και αυτοκτόνησε για να μείνει στο ισόπαλο 2-2, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι με αυτό το βαθμό αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για την παραμονή.

Οι «νερατζούρι» έκαναν εξαιρετικό τελείωμα στο πρώτο μέρος και με τα γκολ των Ερνάνες (37’) και Παλάσιο (45’) πήραν ισχυρό προβάδισμα νίκης. Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή και την ισοφάριση.

Αρχικά, ο Παουλίνιο στο 54’ μείωσε σε 2-1 για τους γηπεδούχους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Εμεγκάρα στο 55’ κόβοντας έτσι δύο σημαντικούς βαθμούς από την ομάδα του Μιλάνο.

ΛΙΒΟΡΝΟ:  Μπάρντι, Βαλεντίνι, Έμερσον (54’ Ντάνκαν), Καστελίνι, Μπαγιέ, Μπενάσι, Μπιατζιάντι, Γκρέκο (73’ Σιλιγκάρντι), Μεσμπά, Παουλίνιο, Μπελφοντίλ (55’ Εμεγκάρα).
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρολάντο, Σάμουελ, Χουάν Χεσούς, Τζόναθαν (79’ Ζανέτι), Ερνάνες (69’ Γκουαρίν), Κουζμάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόσιο, Αλβάρεζ (86’ Μπότα), Παλάσιο, Ικάρντι.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

{youtube}Bo_Hh-s3Kmc{/youtube}

{youtube}dwybJ9PeWGU{/youtube}

{youtube}vPrO4ZVFh34{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×