Αγροτικός Αστέρας – Διγενής Λακκώματος 3-0

«Φωνάζουν» για τη διαιτησία οι φιλοξενούμενοι για τα δυο πρώτα γκολ

Την πορεία του για τη Football League συνεχίζει ο Αγροτικός Αστέρας καθώς υποδέχτηκε τον Διγενή Λακκώματος κι επικράτησε με 3-0, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν παράπονα από τη διαιτησία για τα δυο πρώτα γκολ.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 12’ με τον Κρυστάλη να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο με κεφαλιά, ενώ στο 21’ ο Λαζαρίδης έκανε το σουτ, ο Γκουτζελάς απέκρουσε αρχικά και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και πέρασε κόρνερ. Η ατυχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε καθώς στο 27’ ήταν η σειρά του Σαμουηλίδη να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά.

Έτσι, το ματς έφτασε στο 55’ όπου ο Λαζρίδης έκανε την κεφαλιά, ο Ορφανός έδιωξε πάνω στη γραμμή αλλά ο επόπτης έφυγε για τη σέντρα για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ βρήκε τον Βελλίνη που από κοντά με πλασέ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και αποβλήθηκαν δυο παράγοντες του Διγενή από τον πάγκο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Βελλίνης με δυνατό σουτ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Κοσμίδης (90’ Χατζηλιάδης), Αλεξάντροβιτς (46’ Μπεκιάρης), Κρυστάλλη, Λαζαρίδης, Αθανασιάδης (64’ Βελλίνης).

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τσιώνας, Ορφανός, Στασινόπουλος, Βιτλής (81’ Μποντής), Δραγανίδης (75’ Σαρβανίδης), Γκουγκουλιάς, Μιχάλης, Παπαποστόλου (87’ Αθανασιάδης).

Διαβάστε ακόμα:

Η 41η γιορτή του Ολυμπιακού (photos+videos)

Σοκάρει ο τραυματισμός του Ντιέγκο Κόστα (video)

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 0-1: Η απόδραση των... μπλε! (video)

Ολυμπιακός: Mamma mia… Μάρτα! (photos)

Ενοχλήθηκε ο Σπάθας!

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×