Κιλκισιακός – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-2

Ήττα-σοκ για την ομάδα του Ζαπρόπουλου που «έπεσε» κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παντελιάδης εκτέλεσε πέναλτι (κι ευστόχησε) αλλά ο ρέφερι έδειξε επανάληψη, με τον Καραβελίδη να αποκρούει. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51’ ο Ευθυμιάδης έκανε το 0-1 για τον Ορφέα, ενώ στο 67’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Ελευθερούπολης τελείωσε το ματς με 9 παίκτες καθώς είχαν αποβληθεί στο 27’ ο Χαραλαμπίδης και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παπαδάτος, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Ζαπρόπουλος): Μπαντής, Καρατζιάς (66’ Μπιτζικόπουλος), Μαυροκεφαλίδης, Ματετζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Σαββελίδης, Καλαϊτζίδης (76’ Κωττάκης), Μπελίτσας (54’ Καρανδρέας), Παντελιάδης, Τριανταφυλλίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μαγκαφίνης): Καραβελίδης, Σταματόπουλος, Κεχαγιάς, Κωνσταντινίδης, Αϊβάζης, Παπαδάτος, Δουμάνης (90’ Σαββατιανός), Χριστοδουλίδης, Χαραλαμπίδης, Ευθυμιάδης (84’ Μαυρομάτης), Φιλιππίδης (46’ Οτεμπερης).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×