Πανσερραϊκός: Τα... ηνία στον Βασιλακάκη

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει να οδηγήσει τα «λιοντάρια» στη Γ’ Εθνική με στόχο την επιστροφή στη Football League

Μπορεί τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πανσερραϊκός να έχασε την άνοδο στη Football League από τον Αγροτικό Αστέρα στον πρώτο όμιλο, αλλά τα «λιοντάρια» έχουν στόχο την άνοδο και τη νέα σεζόν. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας προτίμησαν να δώσουν τα ηνία σε έναν έμπειρο τεχνικό που γνωρίζει καλά πώς να οδηγεί τις ομάδες που αναλαμβάνει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Έτσι, ύστερα από μελάτη των διαθέσιμων επιλογών η διοικούσα επιτροπή των Σερραίων κατέληξε στον Κώστα Βασιλακάκη. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Χαλκίδη αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της επιστροφή της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η πορεία του Βασιλακάκη στους πάγκους είναι μακρά, έχοντας ήδη περάσει από Καβάλα, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Προσοτσάνη και Πανδραμαϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Βασιλακάκης επεσήμανε: «Είναι τιμή για οποιονδήποτε προπονητή να δουλέψει σε αυτή την ομάδα, άσχετα με την κατηγορία συμμετοχής. Μετά τη Δόξα Δράμας και την Καβάλα θα δουλέψω και στην τρίτη μεγάλη ομάδα της ανατολικής Μακεδονίας. Στόχος μας είναι η άνοδος, ότι δεν ήρθε πέρυσι. Με το όνομα και τη φανέλα, είμαστε αυτόματα φαβορί. Ο Πανσερραϊκός όμως οφείλει να το δείξει και στην πράξη. Να μη μείνουμε στα λόγια. Να γίνει συλλογική προσπάθεια και σωστές επιλογές στο ρόστερ. Περισσότερα θα πούμε προσεχώς σε συνέντευξη τύπου, όπως και για τις υπόλοιπες προσθήκες στο τεχνικό τιμ».

Όσο για τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Ανδρέα Παντζιαρά, η διοίκηση επικοινώνησε μαζί του ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία, ενώ ο ίδιος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×