Φουριόζα η Μπαρτσελόνα, 6-0 τη Λεόν (video)

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Μπαρτσελόνα στη φιλική της αναμέτρηση με τη Λεόν επί της οποίας επικράτησε με το εμφατικό 6-0.

Μεγάλη ήταν η ανυπομονησία των φίλων της Μπαρτσελόνα για να δουν την ομάδα τους από κοντά για πρώτη φορά. Οι Καταλανοί, φιλοξένησαν τη Λεόν από το Μεξικό στο «Καμπ Νου» και φιλοδώρησαν την αντίπαλό τους με έξι τέρματα.

Από τους πρωταγωνιστές, ήταν ο Νεϊμάρ ο οποίος έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας δύο τέρματα (12’, 44’). Νωρίτερα και μόλις στο 3’ ο Μέσι είχε ανοίξει το σκορ για τους «μπλαουγκράνα».

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές, ωστόσο οι Καταλανοί έδειξαν ξανά εξαιρετικό πρόσωπο. Ο νεαρός Μουνίρ Ελ Χαντάντι εντυπωσίασε σκοράροντας δύο φορές (55’, 78’) για το 5-0, έτσι ώστε να έρθει ο Ραμίρες στο 90’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο του παιχνίδι με την ομάδα, έδωσε και ο Λουίς Σουάρεζ που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 77’ έναντι του Ραφίνια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο (60’ Μασίπ), Ματιέ (60’ Μπάρτρα), Ντάνι Άλβες (61’ Μοντόγια), Ζόρντι Άλμπα (77’ Γκριμάλντο), Μασεράνο (46’ Πικέ), Ινιέστα (60’ Σαμπέρ), Ράκιτιτς (60’ Τσάβι), Μπουσκέτς (61’ Σέρχι), Ραφίνια (77’ Σουάρεζ), Μέσι (60’ Ραμίρεζ), Νεϊμάρ (46’ Ελ Χαντάντι).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×