Θεαματική ισοπαλία για Πάντερμπορν και Μάιντζ (video)

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Πάντερμπορν και Μάιντζ σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Ύστερα από τον αποκλεισμό της από τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League η Μάιντζ ήθελε να ξεκινήσει νικηφόρα της σεζόν της στην Μπουντεσλίγκα, όπου φιλοξενήθηκε από τη Πάντερμπορν.

Παρόλα αυτά, το μόνο που κατάφερε, ήταν να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2. Ο Οκαζάκι στο 33΄άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με την απάντηση από τους νεοφώτιστους να έρχεται άμεσα με το γκολ του Καχουνγκά που ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή όταν ο Χούνεμαϊερ έκανε το 2-1. Παρόλα αυτά, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 2-2.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούσε, Βέμερ, Ζίγκλερ, Χούνεμαϊερ, Μπρέκνερ, Βράνσιτς, Μπάκαλορζ, Κοτς (81’ Βουτσίνοβιτς), Στόπελκαμπλ, Κούτσκε, Καχουνγκά (77΄Ντουκς).
ΜΑΪΝΤΖ: Καριούς, Μπελ, Μπούνγκερτ, Νοβέσκι (52’ Χάρα), Παρκ, Γκάις, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Μπροσίνκι (62’ Μόριτς), Κου, Τζούρισιτς (83΄Μαλί), Οκαζάκι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×