Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Παρουσιάζει προπονητή, παίκτες και φανέλα

Σε μια εκδήλωση που έχει προγραμματίσει η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολής, την Δευτέρα (08/09), σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, θα παρουσιαστεί η νέα ομάδα για την σεζόν 2014-2015.

Η διοίκηση του Εθνικού θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή, Νίκο Ουσταμπασίδη, τους παίκτες που αποκτήθηκαν αλλά και την φανέλα που θα αγωνίζεται ο Εθνικός την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδα θα παρουσιάσει και τους χορηγούς που βρίσκονται στο πλευρό της και την ενισχύουν οικονομικά με σκοπό να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την επίσημη παρουσίαση του «νέου» Εθνικού που θα εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο του Έβρου και της Θράκης, μαζί με τον Έβρο Σουφλίου, στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Έτσι την Δευτέρα στις 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί στο “Thraki Palace” η επίσημη παρουσίαση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, εκεί θα παρουσιαστεί αρχικά ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Ουσταμπασίδης, τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα θα γίνει παρουσίαση της νέας στολής του Εθνικού αλλά και των υποστηρικτών της ομάδας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×