Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία από Νεϊμάρ (video)

Τέτοια ευκαιρία πιθανότατα δεν θα έχει χάσει ξανά στη λαμπρή του καριέρα ο Νεϊμάρ που σήμερα τα ξημερώματα γνώρισε στο γήπεδο του Νιού Τζέρσι μία από τις πιο οδυνηρές στιγμές της.


Ο κορυφαίος Βραζιλιάνος άσος των τελευταίων πέντε ετών και αρχηγός της εθνικής ομάδας τη χώρας του μπορεί στο πρώτο μέρος του φιλικού αγώνα κόντρα στον Ισημερινό στο Νιου Τζέρσι στο 2ο και τελευταίο επί αμερικανικού εδάφους τεστ της «σελεσάο» να δημιούργησε το γκολ χάρη στο οποίο η ομάδα του νίκησε 1-0 αλλά στο 2ο έχασε το … άχαστο.


Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα βρέθηκε μετά από πάσα συμπαίκτη του μόνος στη μικρή περιοχή προ κενής εστίας και ενώ άπαντες και ο ίδιος περίμεναν απλά να σπρώξει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίκτυα … κατάφερε να τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι.


Και φυσικά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα για παίκτη της κλάσης του με τη μπάλα να αποδεικνύεται για πολλοστή φορά «αδάμαστη» ακόμα και από τους μάγους της.


Να σημειωθεί ότι ο Νεϊμάρ ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στο προηγούμενο ματς της Βραζιλίας την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Ισημερινό με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ.

{youtube}u13Or1MBq48{/youtube}

{youtube}9m1LwllSD3w{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×