Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει τη θέση του ο Μπενζεμά

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε γνωστό πως θα δώσει την ευκαιρία στον Χαβιέ Ερνάντεζ να ξεκινήσει βασικός στη θέση του Καρίμ Μπενζεμά.

Στην αποκάλυψη πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα χάσει τη θέση βασικού στην αναμέτρηση με την Έλτσε προχώρησε ο τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός προπονητής, ξεκαθάρισε πως θα δώσει την ευκαιρία στον Χαβιέ Ερνάντεζ να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 637 λεπτά σε αγώνες πρωταθλήματος κάνοντας… διάλλειμα για το Champions League απέναντι στη Βασιλεία και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει το… χώρο στον Μεξικανό διεθνή να αποδείξει την αξία του μετά από τα δύο γκολ του στο παιχνίδι με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

«Αν ο Μπενζεμά δεν αγωνιστεί, θα το καταλάβει. Απέναντι στην Λα Κορούνια έπαιξε πολύ καλά. Για εμένα, είναι σημαντικό το ότι σκόραρε ο Ερνάντεζ στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχει καλή ψυχολογία πλέον και νιώθει καλά στην ομάδα. Δεν κοιτάω μόνο στο ποιοι σκοράρουν. Κοιτάω πως επηρεάζουν όλη την επιθετική γραμμή».

Στη συνέχεια ο Αντσελότι, είπε: «Η επίθεσή μας, είναι αρκετά καλύτερη πλέον και θα πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό μας κομμάτι. Νομίζω είμαστε καλύτεροι από πέρυσι», κατέληξε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×