Χαλαρά η Μπάγερν, 4-0 την Πάντερμπορν (video)

Στην πρώτη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος βρέθηκε η Μπάγερν Μονάχου μετά την άνετη νίκη της με 4-0 επί της Πάντερμπορν στην «Αλιάντζ Αρένα».

Μικρή αντίσταση βρήκε η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Πάντερμπορν στη… μάχη κορυφής της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε στο πρώτο τέταρτο να σημειώσει δύο γκολ και να «καθαρίσει» από νωρίς τη νίκη.

Μόλις στο 8’ ο Γκέτσε έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, για να ακολουθήσει το μακρινό σουτ  του Λεβαντόφσκι στο 14’ κάνοντας το 2-0. Από εκεί και πέρα οι Βαυαροί έριξαν ρυθμούς και… ξύπνησαν στα τελευταία λεπτά, σημειώνοντας ακόμα δύο γκολ.

Στο 78’ ο Γκέτσε με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μίλερ στο 85’ δίνοντας έτσι, διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ρόντε, Μπόατενγκ (46’ Ραφίνια), Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Ρόμπεν, Γκέτσε, Μίλερ, Λεβαντόφσκι (80’ Χόλμπεργκ).
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούσε, Χάινλοθ (46’ Κοτς), Στρόντιεκ, Χάνεμαϊερ, Μπρέκνερ, Ζίγκλερ, Βέμερ, Ρουπ (75’ Ντουκς), Ουάλι (62’ Βράνσιτς), Στόπελκαμπ, Κατσουνγκά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×