Γαλλία: Ξεφεύγει η Εβιάν

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για την Εβιάν η οποία επικράτησε 3-0 της Μετζ για να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την τρίτη της νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε η Εβιάν η οποία επιβλήθηκε 3-0 της Μετζ εντός έδρας για να καταφέρει να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Μπαρμπόσα στο 63’ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον Βας στο 75’ με εύστοχο πέναλτι να καθαρίζει για την ομάδα του κάνοντας το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 81’ με τέρμα του Μπρούνο.

Επίσης σημαντική νίκη πήρε και η Ρεν η οποία επικράτησε 2-0 της Λανς εντός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ντεπ που σημείωσε και τα δύο γκολ. Στο 54’ άνοιξε το σκορ και μισή ώρα αργότερα έκανε το τελικό 2-0.

Από τις τελευταίες θέσεις αποσπάστηκε και η Λοριάν που επικράτησε 2-0 της Μπαστιά στην Κορσική. Το αυτογκόλ του Πεϊμπερνέ στο 48’ έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ για να έρθει ο Σουνού στο 62’ να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Τέλος, η Νις λυτρώθηκε απέναντι στη Μονπελιέ αποσπώντας την ισοπαλία με 1-1. Ο Χίλτον στο 72’ έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, ωστόσο το τέρμα του Παλούν στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×