Ντροπιαστική ήττα για τη νέων, 10-0 από Ελβετία!

Απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση νέων ανάμεσα σε Ελβετία και Ελλάδα με τους γηπεδούχους να διαλύουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με το αδιανόητο 10-0!

Εφιαλτικό ήταν το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας νέων – ανδρών απέναντι στην Ελβετία εκτός έδρας. Αυτό γιατί η ομάδα του Βασίλη Τζαλακώστα γνώρισε τη συντριβή με 10-0!

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τράσελ (17' , 57'), Τουρκές (21' πέν., 45'+2'), Ζακάρια (30'), Μπιτίκι (33'), Χούνζικερ (48', 61'), Ομπερλίν (75', 78'). Αν υπάρχει κάτι που θα μπορεί να δικαιολογήσει το εύρος της ήττας αφορά το γεγονός πως από το 38’ η Ελλάδ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βατουσιάδη.

Ο τεχνικός της ομάδας είπε μετά το ματς: «Όπως στο προηγούμενο ματς, έτσι και στο σημερινό ξεκινήσαμε νωθρά, με τη διαφορά ότι τώρα το πληρώσαμε, καθώς δεχθήκαμε γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση των αντιπάλων. Με το 5-0 στη ημίχρονο και το αριθμητικό μειονέκτημα επήλθε η κατάρρευση στο δεύτερο 45άλεπτο.

Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους».

ΕΛΒΕΤΙΑ: Χόφερ, Νγκουγέν (66' Γκαρσία), Μπιτίκι, Ελβέντι, Ζακάρια, Χούνζικερ (79' Ίτεν), Κούρσνερ, Ντομίνγκες (46' Παλιούκα), Τουρκές, Τράσελ (66' Ομπερλίν), Μιλοσάβλιεβιτς (79' Κλάινερ).
ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλειάδης (65' Ηλιάδης), Πόζογλου (65' Τσολακίδης), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Τσιμίκας (46' Γιαλαμίδης), Καραχάλιος, Δώνης (66' Μπαστακός), Ρούσσος, Αρναούτογλου (55' Μηλιώτης), Δεληγιαννίδης (46΄ Σάλιακας), Κουλούρης (46' Παπαδόπουλος).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×