Το άδικα ακυρωθέν σούπερ - γκολ του Φαλκάο (videos+photos)

Μία γερή πλην όχι και τόσο σπάνια διαιτητική γκάφα στέρησε από τον Ρανταμέλ Φαλκάο ένα σπουδαίο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Κολομβίας.

Ο 28χρονος σούπερ-σταρ είχε πετύχει πριν από λίγες  ημέρες το πρώτο γκολ των «καφετέρος» στο νικηφόρο 3-0 επί του Ελ Σαλβαδόρ και  πίστεψε ότι ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και στο ματς  με τον Καναδά που φιλοξενήθηκε στην «Ρεντ Μπουλ « Αρένα της Νέας Υόρκης.
Ήταν το 20ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Ροντρίγκεζ κι Γκουτιέρεζ ο άσος της Μονακό που εφέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με υποδειγματικό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα των Βορειαμερικανών  και ξεκίνησε να πανηγυρίζει. Όμως ο βοηθός διαιτητής  του έκοψε  άδικα και πρόωρα τη χαρά στη μέση καθώς υπέδειξε οφ-σάιντ σε βάρος συμπαίκτη του κάτι που περίτρανα αποδεικνύεται από το βίντεο της φάσης πως δεν υπήρξε ποτέ.


Η διαιτητική τριάδα ευτυχώς δεν έκανε το ίδιο και στο επίσης υπέροχο γκολ που έμελλε τελικά να κρίνει υπέρ των Λατινοαμερικανών την αναμέτρησης. Το σημείωσε στο 75’ ο έτερος μεγάλος αστέρας Χάμες Ροντρίγκεζ με τρομερή βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή για τελικό 1-0 υπέρ της ομάδας του.
Όμως ο «ελ τίγκρε» προηγούμενα είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ότι έπεσε θύμα διαιτητικής κλοπής για ένα ακόμα σπουδαίο γκολ που σημειώθηκε στον εν λόγω αγώνα.


{youtube}sZqVIjyLb4o {/youtube}


{youtube}ZO-BxMXvdCU{/youtube}

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×