Κοζάνη- Οικονόμος Τσαρίτσανης 4-1

Κοζάνη- Οικονόμος Τσαρίτσανης  4-1

Επιστροφή στις νίκες για την Κοζάνη μετά από έξι αγωνιστικές με το ευρύ 4-1 επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης , για τον  2ου Ομίλου, της Γ Εθνικής. 

Ο Τσικόπουλος άνοιξε το σκορ στο 4ο, ενώ ο Παπαϊωάννου των φιλοξενούμενων ισοφάρισε δυο λεπτά αργότερα. Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας παίκτη παραπάνω, αφού αποβλήθηκε στο 55΄ο Μπαλής της Τσαριτσάνης με 2η κίτρινη, πήραν κεφάλι στο σκορ στο 67’ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καραμπατζάκης μετά από απόκρουση του Καραγιάννη με το χέρι πάνω στη γραμμή. Σε αυτό το σημείο αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Τσαριτσανης, αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες. Το 3-1 ήρθε στο 80΄με αυτογκόλ, ενώ το τελικό 4-1, λίγο πριν το φινάλε με τον Ταφαρλή. –

Συνθέσεις

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Βίδρας, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Μπίντσης, Καραμπατζάκης (88′ Ντεμιράϊ), Τσικόπουλος, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (50′ Χαματάϊ), Δρόσος (63′ Ζιγκερίδης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Παπαϊωάννου (60′ Νάνος), Σενκάϊ (46′ Καραγκούνης), Γκουντρουμπής (53′ Κουλτσιάκης), Χάμος, Μπλατσέρι.

Διαιτητής: Bρέσκας (Ημαθίας).

Βοηθοί: Γιάντσης, Κελεσίδης (Ημαθίας).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×