Γ’ Εθνική: Σε Εθνικό Φιλιππιάδας και Τρίκαλα τα ματς με Λευκάδια

Με τα δύο παιχνίδια των Λευκαδίων που δεν έγιναν, απέναντι σε Εθνικό Φιλιππιάδας και Τρίκαλα ασχολήθηκε η Πειθαρχική Επιτροπή, δίνοντας τις νίκες στα χαρτιά στους αντιπάλους της ομάδας της Ημαθίας.

Τα δύο παιχνίδια δεν έγιναν επειδή τα Λευκάδια δεν πλήρωσαν τη διαιτησία και εκτός από τις ήττες, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 800 ευρώ για κάθε παιχνίδι και συνολικά αφαίρεση 4 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και 4 βαθμών από το επόμενο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

-  Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή οκτακοσίων  (800) ευρώ και τον μη ορισμό αγώνων της ομάδας αυτής μέχρι την καταβολή του ποσού και την κατακύρωση των αγώνων που δεν θα ορισθούν υπέρ των αντιπάλων της. Θεωρεί για τον αγώνα Γ΄ Εθνικής της 17-12-14 ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ηττηθείσα την ομάδα ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ με τέρματα 0-3. Αφαιρεί από αυτήν  από τον βαθμολογικό πίνακα της τρεχούσης περιόδου δύο (2) βαθμούς και δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης περιόδου 2015-2016.

- Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ.Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή οκτακοσίων  (800) ευρώ και τον μη ορισμό αγώνων της ομάδας αυτής μέχρι την καταβολή του ποσού και την κατακύρωση των αγώνων που δεν θα ορισθούν υπέρ των αντιπάλων της. Θεωρεί για τον αγώνα Γ΄ Εθνικής της 21/12/2014  ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ-ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ηττηθείσα την ομάδα ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ με τέρματα 0-3. Αφαιρεί από αυτήν  από τον βαθμολογικό πίνακα της τρεχούσης περιόδου δύο (2) βαθμούς και δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης περιόδου 2015-2016.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×