Έχασε το πέναλτι αλλά έφτιαξε αμέσως το …γκολ ο Χέντερσον (video)

Την παράσταση έκλεψε ο  Ίαν Χέντερσον  στο νικηφόρο 2-1 της Ροτσντέιλ επί της Μπράντφορντ για την 24η αγωνιστική της Λιγκ 1 αν και αστόχησε για 2η σερί  φορά σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο επιθετικός  των φιλοξενούμενων ήταν αυτός που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που καταλογίστηκε στο 12’ υπέρ της ομάδας του σ’ ανατροπή του  Ντον  από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Πίκφορντ που αντίκρισε παράλληλα την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα Γκ΄βιν Γουόρντ.
Ο Χέντερσον  όπως και την προηγούμενη φορά που είχε αναλάβει να αξιοποιήσει την εσχάτη των ποινών για την  Ροτσντέιλ έτσι και χθες σημάδεψε το δοκάρι αλλά η αντίδραση του μετά τη νέα του αστοχία του ήταν υποδειγματική καθώς γνώρισε τον κανονισμό που απαγορεύει στον εκτελεστή να ακουμπήσει την μπάλα για 2η φορά αν δεν έρθει αυτή σε επαφή με αντίπαλο ποδοσφαιριστή φρόντισε να σκύψει και ο επερχόμενος  Πίτερ Βιντσέντι την έστειλε στα δίκτυα για το 0-1. Η Μπράμτφορντ μπορεί να ισοφάρισε προσωρινά με τον Τζόναθαν Στεντ όμως στην εκπνοή του αγώνα ο Κάλβιν Άντριου έδωσε τους τρεις βαθμούς στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×