Απίστευτη αποβολή στην Αγγλία (video+photos)

Μία εξαιρετικά σπάνια αν όχι πρωτοφανής στα χρονικά , τουλάχιστον στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, αποβολή έλαβε χώρα χθες στη διάρκεια του  εξ αναβολής αγώνα της Ντονκάστερ με τη Νοτς Κάουντι για την Λιγκ 1.

Τρία λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα που τέλειωσε δίχως  γκολ και φυσικά νικητή  και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Σον Ντένι αποφάσισε να αποσύρει από  Κουάνε Τόμας. Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εκεί με τον δανεικό από την Ντέρμπι Κάουντι επιθετικό να αποχωρεί δίχως να βιάζεται ιδιαίτερα και τον Μπίλι Ντάνιελς να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο.


Δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του τελευταίου ο ρέφερι της αναμέτρησης  Ρίτσαρντ Κλαρκ να κρίνει σκόπιμο να δείξει κίτρινη κάρτα στον παίκτη που αντικαταστάθηκε για  καθυστέρηση στο να αποχωρήσει από το γήπεδο.


Η κάρτα αυτή ήταν όμως η 2η για τον Τόμας που φυσικά αποβλήθηκε γεγονός το οποίο σήμαινε την …ακύρωση της αλλαγής και την άμεση αποχώρηση από το παιχνίδι του Ντάνιελς ο οποίος δεν έμελλε να αγωνιστεί τελικά στο ματς.


Με το όλο γεγονός να βγάζει από τα ρούχα του τον τεχνικό της Νοτς Κάουντι  που πλήρωσε τις διαμαρτυρίες του με αποβολή και έτσι από την πλευρά του είδε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από την εξέδρα.


Από την πλευρά του ο βοηθός προπονητή της ομάδας Γκρεγκ Άμποτ θέλοντας να δικαιολογήσει τον  διαιτητή για την πρωτόγνωρη αυτή απόφαση υποστήριξε πως πιθανότατα δεν γνώριζε ότι ο  Τόμας είχε κι άλλη κίτρινη κάρτα και για το λόγο αυτό του έδειξε νέα  στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×