Γαλλία: Θρίαμβος για Μονπελιέ (videos)

Στην 6η θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος αναρριχήθηκε η Μονπελιέ ύστερα από τη μεγάλη της νίκη με 4-0 επί της Ναντ.

Την εξαιρετική της πορεία συνέχισε η Μονπελιέ η οποία φιλοξένησε τη Ναντ για να φτάσει με άνετο τρόπο στη νίκη με 4-0 και να βρεθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Λασνέ στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Μπεριγκό στο 57’ να κάνει το 2-0. Στο 78’ ο Μουνιέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μπάριος στο 82΄.

Ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις αποσπάστηκε η Γκινγκάμπ μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Λοριάν. Ο Μπεβέ στο 19’ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον Μαντάν στο 69’ να κάνει το 2-0. Στο 72΄ο Ζανό από το σημείο του πέναλτι μείωσε σε 2-1, ωστόσο με τον ίδιο τρόπο ο Μπεβέ έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους. Στο 80’ αποβλήθηκε ο Σανκαρέ για τη Γκινγκάμπ και έτσι δέχτηκε τη μείωση του σκορ από το αυτογκόλ του Λεβέκ στο 92’.

Στο τελευταίο παιχνίδι η Μπορντό απέσπασε το ισόπαλο 0-0 στην Κορσική απέναντι στην Μπαστιά. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 62’ ο Καχουζάκ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×