Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-2

Ένα «γεμάτο» ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στα Γιαννιτσά οι φίλαθλοι όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που κατάφερε να επικρατήσει 3-2 του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 42’ ο Καπουσούζης που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά το σουτ που επιχείρησε ο Καρακάσογλου. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54’ ο Μπάρμπας με δυνατό σουτ έκανε το 2-0, ενώ 7 λεπτά αργότερα μείωσε για το Βυζάντιο ο Καρλόπουλος. Η Αναγέννηση στο 78’ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Χατζηστεφάνου. Για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 στις καθυστερήσεις ο Κεφαλάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Σιμψερής, Μπίνας (71’ Καραδήμος), Τζουρτζος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Μπάμπαλης (80’ Βασιλειάδης), Καρασαβίδης (55’ Κοροσιάδης), Μπάρμπας, Χατζηστεφάνου, Καρακάσογλου, Καπουσούζης.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Παπαδόπουλος, Δαγκουλής, Κουμπρόγλου, Μουσικάκης, Μπασάκογλου(46’ Κεφαλάς), Αποστόλου, Καρπόπουλος, Μέντης (30’ Ταχματζίδης), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου (56’ Σαουλίδης), Στεργιανός.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×