Εθνικός Νέου Αγιονερίου – Καστοριά 3-1

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά τελικά η ομάδα του Τραϊανόπουλου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των ουραγών της βαθμολογίας «γουναράδων»

Αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, η Καστοριά πρόβαλε αξιοσημείωτη αντίσταση στο εκτός έδρας ματς με το Εθνικό Νέου Αγιονερίου που πήρε τελικά τη νίκη με 3-1. Ο γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 10’ όταν ο Γκέρτσος έκανε το πλασέ και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Όμως 9 λεπτά αργότερα ο Στεφανίδης ύστερα από ασίστ του Κρυστάλλη νίκησε τον Κοκκινίδη για το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν τελικα΄με τον Τάσσιο στο 31’ να «γράφει» το 1-1. Ωστόσο, ύστερα από 6 λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Πτηνόπουλο να νικάει τον Κοκκινίδη, ενώ στο 86’ ο Στεφανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Καζανάς, Μιλκούδης, Χ. Λουιζίδης, Γαλάνης, Πτηνόπουλος, Στεφανίδης (89΄ Σίνης), Γκέρτσος, Σ. Παπαδόπουλος (65΄ Γραικός), Κρυστάλλης (73΄ Χαριζάνης)

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Μ. Παπαδόπουλος): Κοκκινίδης, Καρανάσιος, Δημητριάδης, Δ. Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης (89΄ Σιαννής), Ντάμζι, Τάσσιος (73΄ Νούλας), Γανόλης, Μ. Παπαδόπουλος, Σολομωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×