ΠΑΟ Κρουσσώνα – Γλυφάδα 1-2

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Γλυφάδα, η οποία επικράτησε 2-1 στην Κρήτη επί του ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Στον πάγκο της ομάδας της Γλυφάδας κάθισε ο Θοδωρής Γκάτσιος, καθώς ο Μίκι Τσίρκοβιτς έχασε τη μητέρα του και απουσίασε αναγκαστικά. Οι παίκτες της Γλυφάδας αφιέρωσαν τη μεγάλη νίκη στον έμπειρο προπονητή, ενώ ο πρόεδρος Γιάννης Παπαγιάννης, το ΔΣ του ΑΟ Γλυφάδας και ο χορηγός, Γιάννης Στασινόπουλος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον Μίκι Τσίρκοβιτς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Γλυφάδα πήρε προβάδισμα στο 30’ με τον Καραγιάννη όμως ο Τριανταφύλλου στο 40’ έφερε το ματς στα ίσα. Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με προβολή του Βαρδακώστα στο 50’ του ματς. Έτσι η Γλυφάδα έφτασε στους 12 βαθμούς και αισιοδοξεί να βγει σύντομα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο ΠΑΟ Κρουσσώνα έμεινε στους 21 βαθμούς και την 8η θέση.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης, Φυσαράκης (55' Πουλάκης), Χαρίσης (85' Τζίκας), Γεωργαντζιάς, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Μαυρομάτης, Κρίτσας, Τριανταφύλλου, Σκουτέλης, Βαρούχας (35' λ. τρ. Γούλας)

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θοδωρής Γκάτσιος): Θωμάς, Βαρδακώστας, Σινάνι, Σκουρλής (46' Τσιτοφώτος), Παϊκόπουλος, Ίκεφ, Καραγιάννης, Μήτρου (70' Αραμπατζής), Παναγόπουλος, Κόντης, Πετρόφ (85' Κατσίβελας).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×