Ιωαννίδης: «Αν μπλεχτώ με τον Άρη θα βγω να το πω»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με τους «κίτρινους» ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, φτάνει πρώτα όπως τόνισε να φύγει από την Γ’ η ομάδα

Μπορεί να υπογράμμισε πώς να θελήσει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Άρη θα βγει να το πει χωρίς να κρυφτεί, αλλά φρόντισε παράλληλα να αφήσει ανοικτή την πόρτα. Ο λόγος για τον Γιάννη Ιωαννίδη που σε σχετική ερώτηση δεν απέρριψε το ενδεχόμενο, αλλά πρόσθεσε πως θα πρέπει πρώτα ο Άρης να κερδίσει την άνοδο και να φύγει από την Γ’ Εθνική.

«Όταν έχεις θέληση για κάτι το κάνεις για πάντα και σε οποιαδήποτε ηλικία. Βλέπετε τον Ίβκοβιτς που συνεχίζει ή τον Μαρκαριάν που ήρθε εδώ για την Εθνική και μακάρι να τα πάει καλά. Για μένα τον βγάζω τον εαυτό μου απέξω. Εγώ παπάδες δεν πουλάω. Αν τυχόν ποτέ μπλεχτεί ο Ιωαννίδης, θα βγει παλικαρίσια και θα το πει. Για την ώρα δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Να τελειώσει πρώτα αυτή η χρονιά και να φύγει ο Άρης από την ερασιτεχνική κατηγορία» επεσήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×