Διαψεύδει …υποβιβασμό Αντεμπαγιόρ ο Ποκετίνο (video)

Κατηγορηματικά διάψευσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ότι ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ  υποχρεώθηκε να ταξιδέψει με  το τρένο με την εφηβική ομάδα της Τότεναμ.

Δημοσιεύματα στην Βρετανία χαρακτηρίζουν ξένο σώμα στην  ομάδα του Λονδίνου ρον διεθνή επιθετικό από το Τόνγκο αλλά ο Αργεντινός τεχνικός ξεκαθάρισε πως για όσο καιρό ο πρώην άσος των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι  ανήκει στο ρόστερ της θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του!  
«Προπονείται συνεχώς με την πρώτη ομάδα. Εάν βρίσκεται στα πλάνα μου; Ναι, ναι! Όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι μαζί μας», ήταν το σχόλιο του προπονητή των Λονδρέζων που στην ερώτηση για τον αν είχε υποχρεωθεί ο Αντεμπαγιόρ να μπει στο τρένο με τους εφήβους έδωσε αποστομωτική απάντηση με μία χαρακτηριστική κίνηση του κεφαλιού του.
Παράλληλα ο τεχνικός της Τότεναμ αναφέρθηκε και στους επίσης φερόμενους ως …υποβαθμισμένους Γιούνες Καμπούλ και Καπούε επισημαίνοντας: «Σε κάθε παιχνίδι η τελική απόφαση είναι δική μου. Νομίζω ότι είναι αντιληπτό. Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και από αυτούς πρέπει να επιλέξω τους έντεκα. Η ομάδα διαθέτει 26-27 ποδοσφαιριστές και για κάθε ματς χρειάζομαι μόνο 18»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×