Ατρόμητος Πειραιά - Κηφισιά 2-1

Σημαντικό… έδαφος στη «μάχη» για την άνοδο στην Football League έχασε η Κηφισιά, με την εκτός έδρας ήττα της 2-1 από τον Ατρόμητο Πειραιά, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 5ο λεπτό, ο Γουμάγιας ανέτρεψε τον Παναγιωτόπουλο με το… θύμα, από τα 11… βήματα άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, στο 12’ ο Τερζής με κοντινό σουτ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο, στο 49’ ο Μπαντούνας με κεφαλιά, μείωσε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 78’ ο Σάμιος έχασε σημαντική ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι για τον Ατρόμητο, καθώς το σουτ που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Δράγαζης-Νικολόπουλος): Καρνέζης, Μαντζώρος, Γιαννουλάκης, Τερζής, Τούρλος, Στρατής, Γεωργιάδης (89' Κολιός), Σάμιος, Αργυρίου (80' Μπουλούλης), Παναγιωτόπουλος (65' Κατσαβριάς), Σουλελές.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Κολοτούρος (46' Μπαντούνας), Ανδρίκος, Ματσούκας (58' Γιόνδης), Δρυμούσης (65' Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Παληαρούτας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×