ΑΕ Καραϊσκάκης – Μακροχώρι 7-0

Με 7-0 επιβλήθηκε η ΑΕ Καραϊσκάκης του Μακροχωρίου, για την 23η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην πρώτη θέση και κράτησαν την διαφορά των δύο βαθμών από τα Τρίκαλα. 

Το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, άλλωστε αγνίσθηκαν ο πρώτος με τον τελευταίο του δευτέρου ομίλου.   Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Καβαλλάρης και ο Βασίλιεβις, στο 24 το 2-0.  . Ο έμπειρος επιθετικός χτύπησε εκ νέου στο 30 έκανε το 3-0. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο  Χούσος με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 51΄ο Κατσούλας έκανε το 5-0. Ο Καβαλλάρης στο 55 το τρίτο προσωπικό του γκολ. Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε, στο 63 με  σουτ του Κατσούλα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Καραϊσκάκης (Δημήτρης Σιακούφης-Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου (58΄ Βασίλας), Αβραμίδης, Σιμονιάν, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας, Μάλλιος (68΄ Κατσαρός), Βασίλιεβιτς (46΄ Κατσούλας), Καβαλλάρης.

Μακροχώρι (Γιώργος Κωνσταντάκος): Παπαλαζαρίδης (46΄ Κύρου), Κωτσόπουλος (55΄ Κωνσταντάκος), Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης, Μπλούκας, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Πατσιαβούρας, Ταγκαλίδης, Φουρτζίου, Ζαχαριουδάκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×