Μπάγερν: Νοκ-άουτ 6-8 εβδομάδες ο Ρόμπεν

Χωρίς τον Άριεν Ρόμπεν αναμένεται να αντιμετωπίσει η Μπάγερν Μονάχου την Πόρτο στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League καθώς   πρόβλημα στους κοιλιακούς   απειλεί να τον κρατήσει μακριά από τους αγώνες 6-8 εβδομάδες.

Ο 31χρονος Ολλανδός επιθετικός τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο πρώτο μέρος του κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι της νταμπλούχου Γερμανίας με την Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα.
Η Ολλανδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ήδη την απουσία  του Ρόμπεν, που υποβλήθηκε σε  ιατρικές εξετάσεις, τόσο από το ματς κόντρα στην  Τουρκια για το Euro 2016 στις 29 του μήνα  όσο και το φιλικό με την Ισπανία λίγες ημέρες αργότερα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα « Bild» ο Ρόμπεν  που με 17 γκολ σε 21 ματς είναι πρώτος σκόρερ  της ομάδας του εφέτος στην Μπουντεσλίγκα θα χάσει τόσο το ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ντόρτμουντ στις 4 του μήνα όσο και τον σπουδαίο προημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στη Λεβερκούζεν  επίσης εκτός έδρας τέσσερις ημέρες αργότερα ενώ λογικά δεν θα έχει καταφέρει να αναρρώσει τόσο στο  ματς με τους «Δράκους» στο Ο’ Πόρτο όσο και εκείνο στο Μόναχο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στις 15 και 21 του ερχόμενου μήνα αντίστοιχα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×