Ελλάδα: Επιστροφή Ρεχάγκελ και… 2004

Στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας… επιστρέφει ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 σε φιλικό με την αντίστοιχη της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς που σήκωσαν το 2004 το Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας, θα βρεθούν την Τετάρτη (1/4) το απόγευμα στο ΓΣΠ της Μεγαλονήσου, όπου στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν την Κύπρο, σε φιλικό για την ενίσχυση του έργο των «Εθελοντών Γιατρών».

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Στροβόλου και εμπνευστές είναι οι Ευρωβουλευτές Θοδωρής Ζαγοράκης και Ελένη Θεοχάρους. Το «παρών» θα δώσει και ο Ότο Ρεχάγκελ, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Τοπαλίδη, ενώ η ομάδα θα αποτελείται από τους: Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαΐδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα.

Παράλληλα, για την Εθνική Κύπρου θα αγωνιστούν οι: Μορφής, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφας, Σατσιάς, Θεοδότου, Μάριος Ηλίας, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Οκκάς, Γιασεμάκης, Μάριος Νεοφύτου, Οκκαρίδης, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκης, Νικόλας Γεωργίου, Μάριος Χριστοδούλου, Εγκωμίτης, Λουκάς Λουκά, Κονναφής, Αριστοκλέους και Σταύρος Γεωργίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×