Φήμες για… απόσυρση του Ροναλντίνιο (videos)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, ο Ροναλντίνιο ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση τον προσεχή Μάιο!

Είδηση… σεισμός για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ετοιμάζεται να κρεμάσει τα παπούτσια του σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του. Η ιστοσελίδα extra.globo υποστηρίζει πως ο Ροναλντίνιο δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να παίζει στην Κερετάρο, παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2016 με τους Μεξικανούς, κι είναι έτοιμος να ανακοινώσει πως βάζει τέλος σε μια τεράστια καριέρα.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, άλλωστε, έφτασε στα 35 και σίγουρα δεν θυμίζει τον παλιό του εαυτό. Η καριέρα του σε Μπαρτσελόνα, κυρίως, αλλά και Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν έχει γράψει… ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως και η παρουσία του στη «σελεσάο» όπου είχε 97 συμμετοχές και 33 τέρματα, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, το Κόπα Αμέρικα το 1999 και το Συνομοσπονδιών το 2005. Σε συλλογικό επίπεδο έχει πάρει το Champions League το 2006 με τη Μπαρτσελόνα, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2006 με την ίδια ομάδα αλλά και αρκετά πρωταθλήματα και Κύπελλα στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Σίγουρα, όλα αυτά τον έχουν «γεμίσει» από τίτλους και παραστάσεις, και το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Ροναλντίνιο έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους του πως είναι έτοιμος για το «αντίο» στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο «μάγος» Ροναλντίνιο θα διοργανώσει και μια τεράστια γιορτή για να ανακοινώσει πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

{youtube}SUxuKk0xwhE{/youtube}

{youtube}aJ-ORMgThyI{/youtube}

{youtube}JaxjcuNq2Fk{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×