Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Μπρομ 0-2 (video)

Σημαντικό… διπλό παραμονής στην Premier League πανηγύρισε η Γουέστ Μπρομ επικρατώντας 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το… καλησπέρα, μια και στο 2ο λεπτό, ο Μόρισον με κεφαλιά, χωρίς πίεση, νίκησε τον Σπερόνι για το 1-0 της Γουέστ Μπρομ. Στην συνέχεια, η Κρίσταλ Πάλας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να προκαλέσει ανησυχία στην εστία του Μίχιλ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και ο αγώνας, δηλαδή με γρήγορο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 53’ ο Γκάρντνερ διπλασίασε τα τέρματα της Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την μείωση του σκορ, αλλά η προσπάθεια του Γκέιλ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σανογκό πέτυχε γκολ για την Πάλας, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Ντιλέινι, Νταν, Λέντλεϊ (46' Σουαρέ), Γέντινακ (46' Γκέιλ), ΜακΆρθουρ (80' Σανογκό), Πάντσεον, Μπολάσι, Ζαχά, Μάρεϊ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Ντόσον (71' Γουίσντομ), ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ, Γκάρντνερ (81' Όλσον), Φλέτσερ, Γιάκομπ, Μόρισον, Μπεραχίνο (88' Μπερντ), Ανιτσέμπε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×