Γαλλία: Γκέλα για Μονακό

Με το μυαλό στον επαναληπτικό με την Γιουβέντους, η Μονακό έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Ρεν κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε προβάδισμα στο 28ο λεπτό χάρη σε γκολ του εξαιρετικού Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά τρία λεπτά πριν το τέλος η Ρεν «πάγωσε» το Πριγκιπάτο, με δράστη τον Χαμπιμπού.

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού έμεινε η Μπαστιά η οποία υπέστη εντός έδρας ήττα από την Ρεμ. Μόλις στο 5' ο Ενγκόγκ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Μαντί έκανε το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 47' από τον Σιό, αλλά η ομάδα της Κορσικής δεν κατάφερε να σώσει έστω έναν βαθμό στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα.

Δύο πόντους από την τριάδα που θα πέσει κατηγορία απέχει η Εβιάν μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Γκινγκάμπ. Ο Μποβέ στο 45' άνοιξε το σκορ για την ομάδα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, αλλά ο Μπλαντί στο 50' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη ευκαιρία να βγει από την... γραμμή του υποβιβασμού έχασε η Λοριάν, καθώς έχασε 1-0 στο γήπεδό της από την Τουλούζ. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Μπράιτγουαϊτ στο 28'. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μουμπαντζί στο 85'.

Στο ντέρμπι των ουραγών -και ήδη υποβιβασμένων- η Μετς νίκησε 3-1 τη Λανς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×