Καμπιονάτο: Μποναμάς τερμάτων (videos)

Εντυπωσιακή ήταν η αγωνιστική της Ιταλίας όπου στα πέντε ματς σημειώθηκαν αρκετά τέρματα.

Από τη στιγμή που η Φιορεντίνα έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την Ευρωπαϊκή της έξοδο, παίζει με λιγότερο άγχος και έτσι επικράτησε 3-2 της Παλέρμο εκτός έδρας. Ο Ίλισιτς στο 23’ άνοιξε το σκορ για τους «βιόλα» για να γίνει το 1-1 από τους γηπεδούχους με το τέρμα του Γιαγιάλο στο 26’. Στο 33’ ο Τζιλαρντίνο έβαλε εκ νέου τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Η απάντηση από την Παλέρμο ήρθε στο 69΄όταν ο Ριγκόνι έκανε το 2-2 για να έρθει στο 78’ ο Αλόνσο να κάνει το τελικό 3-2 υπέρ της Φιορεντίνα.

Την ανατροπή έκανε η Βερόνα στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Πάρμα και έμεινε στο ισόπαλο 2-2. Οι γηπεδούχοι έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα και στο 21’ έκαναν το 1-0 με τέρμα του Νοτσερίνο για να γίνει το 2-0 από τον Βαρέλα στο 36’. Κάπου εκεί, ανέλαβε δράση ο Τόνι και στο 42’ μείωσε σε 2-1 για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα στο 80’ από τον ίδιο παίκτη από το σημείο του πέναλτι.

Τη νίκη με 1-0 πήρε η Σασουόλο στην έδρα της Ουντινέζε. Το γκολ που έκρινε και το ματς ήρθε από τον Μανιανέλι στο 71’. Στο 1-1 έμειναν Κιέβο και Αταλάντα. Ο Γκόμεζ στο 49’ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους με τον Πελισιέρ στο 88΄ να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Τέλος η Κάλιαρι παρά τον υποβιβασμό της, επικράτησε 1-0 της Τσεζένα με τέρμα του Σάου στο 92’.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×