Copa America: Με την… ψυχή στο στόμα η Βολιβία, 3-2 τον Ισημερινό (video)

Σε θρίλερ μετατράπηκε η αναμέτρηση που ολοκλήρωσε τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου με τους «Βέρδε» να πανηγυρίζουν τη νίκη έπειτα από 17 ματς στη διοργάνωση!

Ένα γκολ μακριά από μια τεράστια ανατροπή βρέθηκε τα ξημερώματα ο Ισημερινός όμως η Βολιβία κράτησε το προβάδισμα που είχε από το πρώτο ημίχρονο και επικρατώντας 3-2 πανηγύρισε την πρώτη νίκη της έπειτα από 17 συνεχόμενες προσπάθειες στο Copa America! Η «Βέρδε» κατάφερε να προηγηθεί 3-0 αλλά ήταν απρόσεκτη και η ομάδα του Εκουαδόρ μείωσε σε 3-2, χάνοντας όμως την ευκαιρία να πετύχει μια επική ανατροπή.

Μόλις στο 5’ ο Ράλδες έδωσε προβάδισμα στους Βολιβιανούς και λίγο αργότερα στο 18’ ο Σμέντμπεργκ-Ντάλανς έκανε το 2-0! Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου ο Μορένο έδειχνε να «σφραγίζει» από νωρίς τη νίκη της Βολιβίας αλλά οι παίκτες του Ισημερινού είχαν άλλη άποψη.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ένερ Βαλένσια μείωσε σε 3-1 (48’) αλλά το Εκουαδόρ δεν κατάφερε να «χτίσει» πάνω στον ενθουσιασμό του. Όταν ο Μπολάνιος μείωσε σε 3-2 στο 81ο λεπτό ήταν ήδη αργά με τους Βολιβιανούς να κρατούν τη νίκη αγκαλιά παρά το άγχος και να βρίσκονται πλέον στην κορυφή του 1ου ομίλου μαζί με τη Χιλή!

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ: Ντομίνγκες, Αγιόβι, Ατσίλιερ, Παρέδες (86’ Ανγκούλο), Εράσο, Μαρτίνες (46’ Κασάρες), Κινιόνες (46’ Ιμπάρα), Νομπόα, Μοντέρο, Μπολάνιος, Βαλένσια

ΒΟΛΙΒΙΑ: Κινιόνες, Ραλδές, Ζεντένο, Μοράλες, Σμέντμπεργκ-Ντάλανς, Ουρτάδο, Λίσιο (72’ Μ. Μπεχαράνο), Τσουμασέρο, Ν. Μπεχαράνο, Μορένο (88’ Μιράνδα), Πεδριέλ (57’ Κοΐμπρα).

{youtube}xnHNckBPAUE{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×