Νικηφόρο ντεμπούτο για Πίρλο!

Κάτι παραπάνω από μισή ώρα αγωνίστηκε ο Ιταλός «θρύλος» στο επιβλητικό 5-3 της Νιού Γιόρκ Σίτι επί του Ορλάντο στο οποίο αγωνίζεται ο Κακά και αποθεώθηκε από τον κόσμο

Με ιδιαίτερα θερμό τρόπο καλωσόρισαν οι οπαδοί της Νιού Γιόρκ Σίτι τον Αντρέα Πίρλο στο MLS καθώς ο Ιταλός «θρύλος» μπήκε ως αλλαγή και έκανε το ντεμπούτο του στην επιβλητική νίκη με 5-3 επί του Ορλάντο.

Ο Πίρλο μπήκε στο ματς στο 57’ όταν η Σίτι νικούσε 2-1 χάρη σε τέρματα των Νταβίδ Βίγια και Χαβιέ Καγέ, με τον Κάιλ Λάριν να έχει ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1. Κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Πίρλο χαιρετήθηκε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν και αστέρα του Ορλάντο, Κακά και κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα αποθεωνόταν.

Ο Λάριν απείλησε να... χαλάσει το πάρτι όταν ισοφάρισε σε 2-2 αλλά το 12ο φετινό τέρμα του Βίγια έκανε το 3-2 για την ομάδα της Νέας Υόρκης στο 67’. Στη συνέχεια ο Πίρλο συμμετείχε στο τέταρτο γκολ της ομάδας του όταν βρήκε τον Κουάντου Ποκού με τρομερή μπαλιά, ο τελευταίος έδωσε στον Τόμας ΜακΝαμάρα και αυτός δεν αστόχησε. Ο Λάριν ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 85’, μειώνοντας σε 4-3 αλλά το γκολ του Μίκελ Ντίσκερουντ στις καθυστερήσεις «σφράγισε» το νικηφόρο ντεμπούτο του Πίρλο στο MLS!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×