Χωρίς αντίσταση ο Ολυμπιακός

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν βρήκε απέναντί του ο Ολυμπιακός που επικράτησε 6-0 των Χανίων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τυπικής διαδικασίας ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΑΟ Χανίων στο Φάληρο, καθώς η ομάδα του Πειραιά, είχε επικρατήσει 4-1 στο πρώτο παιχνίδι και έτσι θα έπρεπε να γίνουν πολλά θαύματα μαζί για να χαθεί η πρόκριση.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα παρουσιάστηκε σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε έτσι στη νίκη με 6-0 για να καθαρίσει και τυπικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 4-0. Στο 4’ ο Ζντιέλαρ με ωραίο πλασέ, έκανε το 1-0, ενώ από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Κασάμι.

Ο Ελβετός διεθνής στο 12’ με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 36’ ο Πουλίδο έβγαλε τον Σέμπα σε κενή εστία για να γίνει το 3-0.

Λίγο νωρίτερα, ο Φουστέρ είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο τα τέρματα συνεχίστηκαν για τους γηπεδούχους. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κασάμι ύστερα από φάση διαρκείς πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα για να γίνει το 4-0.

Στην επανάληψη, όπως ήταν φυσικό, ο ρυθμός έπεσε και ο Ολυμπιακός σημείωσε ακόμα δύο τέρματα. Το πρώτο, ήρθε στο 73’ όταν ο Ερνάνι έδωσε έτοιμο γκολ στον Πουλίδο. Σε αυτή τη φάση βέβαια, ο Ερνάντι τραυματίστηκε σοβαρά και όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού περιμένουν τις εξετάσεις για το εύρος της ζημιάς που υπέστη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90' με γκολ του Φουστέρ.

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/569685afd0fb23500eb5a900?theme=onsports|600|700{/iframe}
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×