Copa America: Το Μεξικό διέλυσε την Ουρουγουάη! (video)

Απίστευτη ήταν η πρεμιέρα των «τρικολόρ» στο Copa America που διεξάγεται στις ΗΠΑ, καθώς διέλυσαν 3-1 την «σελέστε».

Η ομάδα του Μεξικό έδειξε με το… καλημέρα τις προθέσεις της στην διοργάνωση, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ουρουγουάη. Μόλις στο 4’ ο Γουαρδάδο έκανε τη σέντρα και ο Αλβάρο Περέιρα στη προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτα του Μουσλέρα, γράφοντας το 1-0 για τους Κεντρικοαμερικάνους. Μάλιστα, στο 45’ η «σελέστε» έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μαρτίας Βεσίνο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Ωστόσο, στο 72’ ο Γουαρδάδο άφησε με 10 παίκτες το Μεξικό και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Γοδίν με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Όμως, στο 86’ ο Μάρκες με δυνατό σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους «τρικολόρ» και στις καθυστερήσεις, ο Έκτορ Ερέρα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μεξικό: Ταλαβέρα, Αραούγιο, Ρέγες, Λαγιούν, Μάρκες, Γουαρδάδο, Ερέρα, Κορόνα (61’ Ντουένιας), Ακίνο (55’ Λοσάνο), Ερνάντες (83’ Χιμένες).

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Α. Περέιρα, Γοδίν, Χιμένες, Μ. Περέιρα, Λοδέιρο (46’ Γκονζάλες), Αρέβαλο (84’ Ραμίρες), Βεσίνο, Σάντσες, Καβάνι, Ρολάν (60’ Ερνάντες).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×