Ψάχνει τη «βόμβα» με Ιγκουαΐν η Ατλέτικο

Ο Γκονσάλο Ιγκουαίν παραμένει ο μεταγραφικός «πόθος» του Ντιέγκο Σιμεόνε για την κορυφή της επίθεσης στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Στη συνάντηση που ξανά στη Μαδρίτη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ισπανικής ομάδας, Χιλ Μαρίν, γιο του πρώην προέδρου της ομάδας, Χεσούς Χιλ, επέμεινε στην προτίμησή του για τον συμπατριώτη του επιθετικό της Νάπολι, πρώτο σκόρερ της Serie A.

Είναι η επιλογή του, προκειμένου η Ατλέτικο να κάνει το άλμα ποιότητας που απαιτείται για να υπερασπιστεί τους κορυφαίους στόχους της. Είναι κάποιος που ξέρει την ισπανική La Liga, από τη θητεία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με συνέπεια να μην χρειάζεται περίοδο προσαρμογής. Ένα προφίλ επιθετικού που ταιριάζει απόλυτα στον Σιμεόνε.

Το πρόβλημα είναι πως ο πρόεδρος της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, με λιγότερα από 90 εκατ. ευρώ, ποσό που αδυνατεί να προσφέρει η ομάδα της Μαδρίτης και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για κάποιο πιο «λογικό» τίμημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×