Περιζήτητος στην… τέταρτη κατηγορία ο Σβαϊνστάιγκερ!

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ δεν υπολογίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ομάδα τέταρτης κατηγορίας Γερμανίας του έκανε ανοιχτή πρόσκληση-πρόταση!

Ήταν δεδομένο ότι πολλοί σύλλογοι θα ήθελαν τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ από τη στιγμή που ο Μουρίνιο είπε ότι δεν τον υπολογίζει για του χρόνου. Μερικοί εκ των συλλόγων που έχουν ενδιαφερθεί για τον Γερμανό είναι οι Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν και οι… Κίκερς Στουτγκάρδης!

Την τελευταία αν δεν την έχετε ακουστά δεν πειράζει. Είναι τέταρτης κατηγορίας Γερμανίας αλλά παρόλα αυτά με ανοιχτή πρόσκληση-πρόταση πιστεύει πως μπορεί να μπει σφήνα και να κλέψει τον 31χρονο άσο.

Δείτε την ανάρτηση των Κίκερς με την οποία κάνουν ανοιχτή πρόταση στον Σβαϊνστάιγκερ

«Αγαπητέ Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ,

Ξέχνα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γιουβέντους. Έλα σε εμάς τους μπλε της Στουτγκάρδης, εδώ παίζεται το αληθινό ποδόσφαιρο! Γνωρίζουμε καλά την εμπειρία σου, θα μπορούσες να μας βοηθήσεις και να ηγηθείς της νεανικής μας ομάδας. Η Άννα σου (σ.σ. Ιβάνοβιτς) θα μπορεί να προπονείται ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις μας, στο TEC Waldau Stuttgart και μπορείτε να μένετε στο ξενοδοχείο του συνεργάτη μας, Waldhotel Stuttgart. Περιμένουμε τηλεφώνημά σου: 0711 / 767 10 – 0».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×